Individuele begeleiding op de hondenschool

Bij problemen die niet opgelost worden door een cursus kan persoonlijke honden begeleiding uitkomst bieden. Het gaat hier vaak om problematisch gedrag, waar training op maat voor nodig is. Soms is het dan nodig om de hond uit zijn eigen vertrouwde omgeving te halen en ander gedrag aan te leren op de hondenschool. De begeleider van de hond krijgt tips en tools om het gedrag bij te stellen en oefent op school. Het geleerde kan thuis worden toegepast.

Maar er kunnen meerdere redenen zijn waarom hondenbezitters voor persoonlijke begeleiding kiezen. Persoonlijke honden begeleiding is geschikt voor iedereen die wil werken aan een oplossing voor individuele problemen met de hond. Misschien houdt u zelf niet zo van een groepsles en ben je alleen meer op je gemak? Of is een groepsles niet geschikt voor je hond, omdat hij bijvoorbeeld nog niet met andere honden overweg kan? Tijdens een privéles kun je zelf bepalen wat je wilt gaan leren, hoe vaak je les krijgt. Dan is privéles een ideale uitkomst.

Privéles wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Naast dat elke hond anders zijn, zijn alle begeleiders ook verschillend en stellen verschillende prioriteiten.

Meestal vindt er voor de individuele lessen een gesprek plaats om duidelijkheid te krijgen wat het probleem is en wat de wensen zijn. Aan de hand van dat gesprek bepalen we samen het aantal lessen.

Voor meer informatie of afspraak kunt u mij mailen: info@hondenschoolbuddy.nl.

Klik hier voor de prijs